28.8.15

Dormi sau te culci?
Pentru că nimic din ce faci nu faci fără influența masivă a sexului, și pentru că poate ai chiar prea mult timp liber de citit, iar alții prea puține subiecte de făcut din căcat bici, descendenții lui Freud de la Elle.ro s-au hotărât
să răspundă celei mai arzătoare întrebări pe care nu n-ai fi pus-o niciodată, anume: CUM( căci deja este un adevăr general valabil) îți arată somnul în funcție de fornicație?

Nu esti constienta de acest lucru, dar felul in care dormi spune multe despre tine, mai precis despre viata ta sexuala.
 Normal. N-o să ne chinuim să dezbatem DACĂ, ci îți spunem că are infleunță. Ce? Nu îți dai seama? Păi doar ți-am zis că nu ești conștient? La ce te așteptai?

1. ESTI GENUL CARE ADOARME IMEDIAT

Daca esti una dintre persoanele pentru care este foarte important sa isi asigure cele 8 ore de somn necesare pe noapte, asta inseamna ca patul tau nu este folosit doar pentru somn.  
Dormi prea mult? Te f**i prea mult, ești obosită și așa se explică.
Dormi prea puțin? Normal, dacă te f**i prea mult...


 2. ITI PLACE SA DORMI IMBRATISATA

Daca simti nevoia sa dormi avand contact permanent cu partenerul tau, asta inseamna ca esti fericita cu relatia pe care o ai. 

And everyone else is a liar. Irefutabilă scuză pentru frica de întuneric, n-am ce spune.


3. DORMI PE BURTA

Cei care dorm in acest fel sunt predispusi unui numar mai mare de fantezii sexuale.
Iar cei care nu au așa ceva nu dorm pe burtă cum trebuie.
Însă distracția nu e aici, pentru că se pare că a existat nevoia intrinsecă a cercetătorilor de la Elle să explice de ce doar dormind așa ai perversiuni:
cand dormi pe burta, organismul tau nu primeste cantitatea necesara de aer, ceea ce ar putea determina creierul sa isi imagineze situatii in care corpul este intens stimulat de factori externi
Cu alte cuvinte, când îți arde să mori, îți arde să te f**i. Niciun colțișor al vieții nu există fără sex. Se pare că nici al morții.
 Pe de altă parte, ar fi o explicație pentru cei sado-maso care se excită prin sufocare. O explicație ineptă.


4. ESTI MEREU CAPTIVATA DE TELEFON, CHIAR SI IN PAT

Daca gasesti mereu ceva interesant pe telefon, acest lucru semnaleaza faptul ca nu ai o viata sexuala tocmai activa. Un studiu a aratat ca un numar relativ mare de femei crede ca telefonul este un obstacol in viata sentimentala. Concluzia? Daca vrei sa iti revitalizezi viata sexuala, tu si partenerul tau ar trebui sa incercati o ‘detoxifiere tehnologica’.
 Cum adică, cutezi numai să te gândești pentru o secundă să verifici drăcia aia de telefon? Dă-o naibii de panaramă, că zace hăndrălăul lângă tine degeaba. Că doar n-ai ceva mai bun de făcut, Uite, multe femei cred că ai o problemă. Iar cele care nu cred asta? Ce știu ele, doar sunt în aceeași oală cu tine. Marș la dietă!


5. PARTENERUL TAU NU SE ODIHNESTE SUFICIENT

Chiar daca tu ai grija in aceasta privinta, daca partenerul tau nu are parte de suficienta odihna, viata voastra sexuala ar putea avea de suferit. Daca odihna este ceva ce partenerul tau nu a mai experimentat de ceva vreme, va avea tendinta de a prefera acest lucru in timpul liber in detrimentul sexului.
 Și Alinuța se uită la ceas și spune ”Joi”. Noi vrem să îți spunem cât de pornache ești în funcție de cum dormi, așa că vom vorbi de iubi-dubi care se usucă de somn lângă tine. Tu dormi suficient, așa că ai viață sexuală activă( vezi punctul 1), dar el nu doarme. Ce, ai probleme de înțelegere? Nu ți-e clar ce-ți sugerăm? Ho, lasă-l să doarmă, la ce te gândeai? Moderation is the key.Concluzia zilei este că nu ai cum să nu ai o influență sexuală. Nici când dormi. Sau vrei să dormi. Vrei, nu vrei, știi, nu știi, ai. Crede-ne. Doar am scris un articol.

No comments:

Post a Comment