14.9.14

Liber la psihopatieSă presupunem că ești fată. Și ai un mârlan lângă tine. Unul bun. Firește, cea mai apăsătoare întrebare care îți sfărâmă țeasta este dacă te înșală. Pentru că altă treabă n-ai. Și indiferent câte indicii ar fi contra ipotezei acesteia, tu tot nu poți avea pace. Așa că ce este de făcut? Să
-l întrebi în față? Nu, prea simplu. Dacă zice ”Da”, o să se termine prea repede și nu apuc să dau curs crizei de gelozie. Daca zice ”Nu” e un porc că nu își argumenteaza poziția implicit. La dracu' cu prezumția de nevinovăție.

Așadar, se deduce clar că opțiunea viabilă este să te transformi într-un Sherlock Holmes psihopat, analizând și interpretând orice îți pică în mână, aproape sperând să fii înșelată. Iar dacă acum urma să cazi în depresie că nu are cine să îți dea curs la astfel de tâmpenii specifice unei persoane cu o agendă goală, poți sta liniștită! Unica îți sare în ajutor. Pepinera de genii a reușit să determine semnele iminentei înșelări. Dar nu te teme. În caz că nu înțelegi, aici șed să îți zic pe șleau.


Are telefonul dat pe modul avion

Poate suna ciudat, dar astfel de setări, care par o simplă scăpare, pot fi alese tocmai pentru a se feri de tine.
Astfel, când vei căuta prin pozele lui o anumită fotografie cu voi doi şi pisica, nu vei vedea şi mesajele care îi intră în căsuţa de mail şi nici mesajele de pe Facebook.


Sursa: Semne că urmează să te înşele - Relaţii | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/semne-urmeaza-insele-45568.html#ixzz3DEtHH7Ro


Orice tentativă de a diminua momentele de acutizare a psihopatiei trebuie interpretată ca un exercițiu activ de tăinuire a unei alte relații. Cel mai probabil cu pisica.


Nu te prezintă prietenilor

Dacă are ceva de ascuns, pe cât pariu că este vorba de „prietena" lui bună şi ...ce coincidenţă, şi colegă de serviciu, blondă, sâni mari şi single?
Dacă are ceva împotrivă ca tu să-i cunoşti prietenii, poate că are multe femei prin preajmă şi nu vrea ca tu să ştii cum le cheamă şi ce profil au pe Facebook.


Sursa: Semne că urmează să te înşele - Relaţii | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/semne-urmeaza-insele-45568.html#ixzz3DEtkduOROrice încercare de a nu invada viața altora cu persoana ta indică faptul că el e speriat că o vei cunoaște pe aia bună de la servici. Nu că poate prietenii lui chiar nu țin neapărat să-ți vadă mutra afișată lângă el. În niciun caz.


Are cea mai proastă baterie la telefon

Dacă iubitul tău are cea mai proastă baterie la telefonul mobil din câte ai văzut vreodată şi refuză să-şi ia altul, nu te pripi să-i cumperi tu unul nou de Crăciun.
Poate că nu bateria e de vină pentru cele câte 4 ore pe zi când nu este disponibil şi are telefonul închis.


Sursa: Semne că urmează să te înşele - Relaţii | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/semne-urmeaza-insele-45568.html#ixzz3DEuB5w8a


Pentru că dacă nu vorbești cu el, reiese logic și corect că bateria lui să aibă autonomie nelimitată.
Pentru că telefoanele nu se închid niciodată, indiferent de situație.
Pentru că trebuie clar să știi câte ore nu e disponibil.


Te acuză de gelozie când nu este cazul

Dacă îl iei la întrebări, chiar şi foarte voalat, se panichează şi te acuză de gelozii nefondate? Dacă orice fel de întrebare îi provoacă reacţii agresive şi te acuză mereu că încerci să-l supraveghezi, că eşti nebună, că eşti disperată, etc, s-ar putea să fie gata să sară în patul altei femei.
Bărbaţii nu suportă să fie vulnerabili şi dacă se ştie cu musca pe căciulă, s-ar putea să reacţioneze exagerat.


Sursa: Semne că urmează să te înşele - Pagina 2 - Relaţii | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/semne-urmeaza-insele-45568/pagina/1.html#ixzz3DEueOsvE


Nu-i așa? Nu trebuie niciodată să fie deranjat dacă brusc te apucă pandaliile și ți se pare că te înșală. Ar trebui să te simți liberă, ba mai degrabă îndatorată să îl interoghezi. Dacă nu iese din rutina omului rănit, clar e vinovat. Chiar dacă neagă.


Nu prea mai are chef de tine

Tocmai te-ai îmbrăcat în rochiţa aia sexy care îi plăcea atât de mult, dar el vorbeşte la telefon şi face semn cu mâna că nu poate acum?
Te refuză sistematic, indiferent câte scenarii sexy şi ţinute îmbraci pentru el? Probabil a găsit deja o altă atracţie şi nu apre să mai fie interesat de tine.


Sursa: Semne că urmează să te înşele - Pagina 2 - Relaţii | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/semne-urmeaza-insele-45568/pagina/1.html#ixzz3DEvQP8pm


Niciodată, dar niciodată nu trebuie să i se ducă cheful. Niciodată! Are treabă? Minte! E ocupat? Minte! Sigur o vrea pe aia bună de la serviciu. De aia are chef. Sigur cu ea vorbește. Dacă nici hainele alea sexy și ”scenariile” așijderea nu își au efect indiferent de situație, clar el și numai el are o problemă.


Sper să fi citit tot și să te fi informat cum trebuie. Acum du-te înainte ca medicamentele să își facă efectul!

No comments:

Post a Comment