20.9.14

Propășirea neamului: Sticla plată
Din categoria ”Vă prezentăm acest cuțit fătă mâner, de la care nu lipsește decât lama”, cu mare mândrie se afișează ceea ce e probabil cea mai inutilă și idioată chestie care a ieșit pe piață, făcând chilotul comestibil să pară o capodoperă patentată de o minte cu adevărat sclipitoare. Sticla plată e concepută să încapă în geantă sau pe birou.
 Cu o mână ținută în erecție, ocupată cu geanta, cealaltă mână musai trebuie să fie liberă, pentru...altceva. Iar dacă nu ai geantă ca să ții drăcăria, e foarte bine să o ții în buzunar. După 2-3 cazuri, incidența furturilor din buzunar din mijloacele de transport în comun va scădea crunt.

”Bidonul” obișnuit ocupă mult prea mult loc pe o masă. Așadar, ”decât” sticla plată este soluția. Ea compensează spațiul ocupat pe verticală, ocupând pe orizontală. Ca să ai cât mai mult loc deasupra mesei.

Venind în mai multe mărimi, volumele variind de la 0,75L la 1,25L. Ilustrația de mai sus oferă o analogie de mărime cu diverse obiecte de birotică. Cum poți altfel să te lauzi prietenilor că ai băut ”2 plicuri de apă azi” fără să pari evadat de la Săpoca?

Ca să vă dau încă un motiv de a vă îngrămădi la magazine, sticla costă doar 20 de dolari. Bănuiesc că e umplută deja cu apă. Tot plată.

No comments:

Post a Comment