28.9.13

Veioză din iPhone
Proaspăt adăugată în ciclul ”Haide sa ne chinuim o mulțime pentru a găsi lucruri la care poate fi bun iPhone, că omul e nemulțumit”, veioza-iPhone e un proiect menit să arate cât de versatil și flexibil este acest telefon. Pus pe un stativ special(normal), iPhone se metamorfozează într-o minunată veioză. O veioză foarte scumpă, ar spune criticii fără minte. Și nu numai asta! Se poate și încărca în timp ce emite acei fotoni! Adică poți să bagi telefonul în priză. Genială invenție!

Proiectul încă nu a ajuns la finalitate, dar daca va ajunge, vom mai avea încă un accesoriu scump și inutil compatibil cu produsele Apple.

Dar eu zic să mergem și mai departe. Sunt o tonă de alte posibile proiecte, compatibile cu iPhone. Printre acestea se numără:
-telefonul-raze X. Un șut în fund doctorilor corupți. Ai posibilitatea să te radiografiezi în ce poziții vrei.
-telefonul-câine. Pentru că ai nevoie din când în când de ceva (mai) inteligent lângă tine.
-telefonul-avocat. Pentru sfaturi utile înainte să deschizi gura.
-telefonul-nutriționist. Știm că medicii sunt de porc. Lasa-i încolo. Acum poți observa chiar(!) caloriile care-ți mișună în farfurie. Toate acestea degeaba, special pentru tine.

iar pentru clienții fideli,avem și ”telefonul-telefon”.O aplicație extraordinară care transformă iPhone-ul în Phone. Acum poți da liniștit apeluri fără să stai cu grijă că NSA râde de dezacordurile tale,altminteri ucigătoare.

No comments:

Post a Comment