21.9.13

Nesimțire curată!

Torționarul Alexandru Vișinescu a fost văzut plimbându-se pe stradă,după ce a zis că e bolnav!Rușine!Că ce,dacă ești bolnav nu poți să te plimbi”Cel puțin asta au zis măreții jurnaliști.Vișinescu a fost ”surprins”(Doamne,cât îmi place expresia) plimbându-se pe Calea Dorobanților din capitală,”fără a da semne că e bolnav”.Tot fâsul acesta e pentru că el nu s-a prezentat la proces,spunând că a suferit un accident vascular cerebral,facându-i vorbirea dificilă.Ce nesimțire să te plimbi ”bine-merci” pe stradă dacă nu poți vorbi.

Nu o să mă leg de faptul că la respectabila vârstă a domniei sale AVC-urile sunt frecvente,sunt doar curios cum jurnaliștii care l-au etichetat pe om dintr-o singură privire nu lucrează prin spitale.Serios,chiar e nevoie de asemenea oameni.Vă dați seama în ce timp s-ar goli spitalele?

Tare-mi place cum oamenii bolnavi nu au ce căuta pe străzi.Păi,pe sistemul acesta,toți pensionarii(foarte mulți dintre ei cu zecile de medicamente la purtător) ar trebui chestionate.
Apoi,deși o poză face cât 1000 de cuvinte și deși o mare parte din AVC-uri nu se limitează doar la centrul vorbirii,unele o fac,iar tu nu poți surprinde chestia asta dintr-o poză.

No comments:

Post a Comment