17.9.13

Ești gras?Stai în picioare!


Se pare că lumea nu a făcut ce trebuia în privința îngrășării.Noroc că cei de la WeightWatchers ne-au arătat cum se pornește lumina.

”Potrivit unui studiu realizat de WeightWatchers, 67% dintre oameni isi petrec 20 de ore pe zi stand jos sau intinsi, scrie Daily Mail.”.Ce concluzie tragem de aici?Că dacă stai jos și nu în picioare,te îngrași mai repede.E ca și cum ai spune că 100% din persoanele care beau apă mor.

"Chiar daca faci exercitii cel putin 30 de minute pe zi, tot poti sa intampini probleme de sanatate din cauza sedentarismului. Mesajul este clar: Miscati-va mai mult si stati jos mai putin" spune Stuart Biddle, profesor in cadrul Universitatii Loughborough.

Mai mult,deștepții au făcut și calcule,pentru că niciun studiu inept nu are credibilitate dacă nu este susținut de calcule inutile:
Potrivit cercetarilor, cinci minute de stat in picioare la fiecare 30 de minute intr-o zi de lucru, respectiv o ora si 20 de minute pe zi, inseamna arderea a peste 2.500 de calorii intr-un interval de o luna”.Adică într-o lună salvezi o zi.Și cum o slăbire sănătoasă se vrea a fi parcursă pe cel puțin 6 luni,ar trebui să stai în picioare 1 oră și 20 de minute timp de 15 ani ”de lucru”.Foarte eficient,într-adevăr.
E de bine,totuși.Măcar așa îi poți vedea mai ușor pe cei care sunt complexați de greutate.


Dar eu zic că se poate și mai bine.Se poate slăbi mai mult aplicând aceste trucuri 100% eficiente:
-clipești de două ori mai des
-respiri de 1,2 ori mai amplu de 1,5 ori mai des
-dai din cap pe direcția stânga-dreapta,sus-jos în perioada în care stai în picioare
-urli(cât mai des),pentru că urlatul este un cunoscut furnal de calorii
   și pentru ultrași se mai adaugă:
-accelerezi bătăile inimii până la triplu față de normal


E o combinație între ”Go big or go home” și ”De ce să nu fii fraier până la capăt?”.


No comments:

Post a Comment