23.9.13

Darwin Awards: Roxana Vancea
Unii oameni decid,dintr-un motiv sau altul,să își facă un tatuaj.Alții decid să îl facă la vedere,alții îtr-un loc discret.No problem.Nu am probleme cu persoanele care decid să își facă un tatuaj care să însemne ceva.

Bre,dar am o problemă când văd persoane care se tatuează cu nume de iubiți/iubite.E genul acela de relație superficială,care nu poate fi consolidată
prin nimic.Și ca să îi mai dea nițică ”substanță”,se face uz de orice.Una scrisese cu rujul pe mașina viitorului ei fost iubit ”TE IUBESC!”,alta i-a scrijelit,tot din dragoste,o altă afirmație de dragoste altuia,iar unii se tatuează cu numele persoanei care se întâmplă  să fie lângă ea.

Roxana Vancea se încadrează în acest ultim tipar.Într-adevăr,asta era ceea ce lipsea unei relații proaspete și fără prognostic.

Totuși,în eventualitatea faptului că treaba cu tatuajul e falsă: Numai faptul că te-ai gândit la așa ceva indică foarte multe lucruri referitoare la modul tău de percepție asupra lumii înconjurătoare și  relațiilor sociale.No comments:

Post a Comment