11.9.13

Chiulește ca Vlad Grigorescu!Cum stai tu la ore plictisit,căutând posibile motede de a sări peste orele alea absolut plictisitoare și neimportante,te rog să treci prin minte planul imbatabil de chiul al domnului de mai sus.Acesta nu numai că scăpa de oră,dar scăpa și toata clasa.Firește,fie dacă aceasta voia sau nu-că nu merge să te scoți singur din schemă cu metoda asta.


"Inventasem o metoda prin care reuseam sa scap toata clasa de cate o ora fara sa isi dea seama nimeni cum si in ce fel. Cand vedeam ca se apropie profesoara de clasa, intram, incuiam usa fara sa ma vada nimeni si strigam: "Profa!"

Toti faceau liniste pentru ca urma sa intre. Profesoara venea, incerca sa deschida usa si era incuiata. Din clasa nu se auzea nimic pentru ca toti o asteptau in liniste. Pleca, fiind convinsa ca noi nu mai eram.

Apoi ma duceam si descuiam usa, fara sa ma vada nimeni. Printr-un truc aparent simplu reuseam sa scap de ore
"


Bravo,bravo.Da?Deci așa se face.Ce dacă unul chiar voia să facă ora?Dacă micului elev mult prea deștept pentru școală îi venea,își punea în aplicație talentul(că doar de pe atunci banuiesc că s-a evidențiat) și scutea pe toți.
Nu știu unde a făcut respectabilul domn școala,dar sunt convins că a avut parte de profi indulgenți(sau să le spun ”buni”,că văd că încep să devină sinonime în argoul școlăresc),profi care nu puneau absențe la tot colectivul dacă nu îi constata prezența.

Eu zic că e bine.Am putea să-l folosim și ca exemplu.Am putea chiar face și o campanie.”Și tu poți face ca Vlad Grigorescu!Baftă la salubritate!”

No comments:

Post a Comment