13.11.12

Vot

După cum era de așteptat,brusc,în perioada alegerilor locale se trezesc oamenii sa ne ajute.Brusc,toată lumea se gândește la noi.Brusc,toată lumea ne vrea binele.Toți în același timp,cu texte aproape identice.
Ce e mai grav e că nimeni nu conștientizează harneala generală.Toată lumea pune botul la propagandă.”Haide mă,ca poate e diferit de data asta”.

Pe scurt,NU SE VA SCHIMBA NIMIC.Modul cel mai eficace pentru a se schimba mentalitatea e să iei un nou eșalon de oameni,toți deodată,și să îi înlocuiești pe absolut toți din actuala conducere,toți deodată.Altfel,nu văd cum s-ar putea schimba situația,dacă toți se influențează între ei și împrumută mentalități.
Normal,lucrul ăsta descris de mine este imposibil,așa că nu văd cum se poate schimba mentalitatea politicienilor prea curând.Singurul moment real în care mai avem și noi tangențe cu ei este în perioada electorală.Fiind scurtă,nu putem miza pe asta prea mult.Este atât de simplu.În altă ordine de idei,m-am trezit cu cutia poștală mustind de mesaje electorale,de la toate grupările posibile.Pe lângă asta,aveam și câteva flyere lipite pe ușă,tot de la mai multe partide.Săracii copaci..

No comments:

Post a Comment