5.11.12

Gloomy Monday

E,măcar a trecut.Aproape.Nu știu,unea e cea mai urâtă zi prin care poți trece.Totuși,parcă nu e chiar atât de rea,comparativ cu o zi în care ți se întâmplă nasoale,nu?Dar dacă aceste două zie se nimeresc?

Ei,bine,nu.Nu s-a întâmplat nimic nașpa azi,în afara de lucruri ordinare,gen călcat pe picioare,călcat în picioare,ascultat a materii la școală,o tonă de lucrări și multe altele în genul acesta.


Soarta a făcut ca al nostru prim semestru să se încheie prematur,prin Decembrie,lucru care a trezit brusc profesorilor dorința de a ne pune note.Multe.Astfel,profi care vin la noi la clasă cu o frecvență de o oră pe săptămână,plănuiesc deja câte  lucrări.
Ok,să zicem că noi îi înțelegem.Na,au de pus note.Băi,frate,dar pe noi cine ne înțelege.Adica,OK,înțeleg,trebuie note,dar chiar trebuie să dăm 3 lucrări pe zi?3!Asta am dat acum câteva zile.Scurt.”A,nu,că ce mă fac cu voi?Că nu v-am pus note!Ăă,lucrare,lucrare.Când dăm?Mâine?A,nu,că mâine nu am la voi,ora viitoare lucrare.Și cealaltă!”Mai las-o-n..

No comments:

Post a Comment